Balta zatun

Complex de Agrement

Tel: +40 753104218

Program:luni-duminica 06-21:00

Balta zatun

Complexul de Agrement Balta Zătun se află pe malul Dunării, la circa 15 km distanță de municipiul Galați. Este cea mai apropiată bază de agrement pentru pescari, având un luciu de apă de 28 de ha în care se află diverse specii de pește, de la crap și caras până la știucă. Lacul Zătun este aflat în incinta îndiguită Bădălan, din dreptul Milei fluviale 76 (zona Cotul Pisicii de pe Dunăre) şi face parte din Parcul Natural Lunca Joasă a Prutului Inferior. Accesul se face pe E87 Galaţi-Giurgiuleşti. Se face dreapta după traversarea canalului de irigaţii şi se continuă pe şoseaua asfaltată (DJ 251E) de pe digul de apărare al Dunării. Vizitatorii bazei de agrement Zătun beneficiază de urmatoarele facilităţi: zonă de popas pentru relaxare în aer liber (prevazută cu umbrele din stuf, şezlonguri din lemn şi măsuţe); grătare; bănci; mese; zonă de plajă; căsuţe; locuri de joacă; pontoane; refugii amenajate în stil tradiţional; foişoare de observare a faunei şi florei

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă dezvoltarea şi promovarea potenţialului pentru turismul activ în bazinul Mării Negre ca factor cheie în promovarea afacerilor şi antreprenoriatului local.

Proiectul prevede pentru județul Galați amenajarea unei zone de agrement tip parc de aventură, pe o suprafață de 8,4 ha de pădure, amplasată în extravilanul comunei Tulucești, în Pădurea Gârboavele, în vecinătatea Muzeului Satului „Petru Caraman” şi Muzeul Zonei Pescăreşti din judeţul Galaţi.

 

SERVICIUL PUBLIC JUDETEAN DE ADMINISTRARE A DOMENIULUI PUBLIC SI PRIVAT GALATI

str. TRAIAN nr. 454A, GALAŢI, 800179 tel: +40 236 317 827; +40 763 911 445
e-mail: secretariat [at] spjadppgalati.ro

Program: L-V 8ºº-16ºº