EXTRAS DIN REGULAMENTUL PARC AVENTURA GARBOAVELE
CONDITII DE PARTICIPARE PENTRU MINORI:

O persoană responsabilă (părinte, tutore etc) cu supravegherea minorilor poate veghea asupra a:

 

  • 2 participanti cu vârsta cuprinsă între 5-8 ani;
  •   3 participanti cu vârsta cuprinsă între 9-12 ani;
  •   5 participanti cu vârsta cuprinsă între 13-17 ani.

Trasee

echipamente entru copii

echipamente pentru adulti

ore de distractie

Cel mai lung traseu cu tiroliana

Spatiu de relaxare

Escape Land

ESCAPELAND – Dezvoltare și promovare în comun a Turismului Activ în Bazinul Mării Negre – este un proiect finanțat prin Programul Operaţional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020 [Prioritatea 1 – Promovarea afacerilor și antreprenoriatului în Bazinul Mării Negre; Obiectivul tematic 1.1. – Promovarea în comun a afacerilor și antreprenoriatului în sectoarele turismului și culturii], implementat de CONSILIUL JUDEȚEAN GALAȚI.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă dezvoltarea şi promovarea potenţialului pentru turismul activ în bazinul Mării Negre ca factor cheie în promovarea afacerilor şi antreprenoriatului local.

Proiectul prevede pentru județul Galați amenajarea unei zone de agrement tip parc de aventură, pe o suprafață de 8,4 ha de pădure, amplasată în extravilanul comunei Tulucești, în Pădurea Gârboavele, în vecinătatea Muzeului Satului „Petru Caraman” şi Muzeul Zonei Pescăreşti din judeţul Galaţi.

 

Tarife

Tel: +40 336410140

miercuri – duminica intre orele:10:00-20:00

Parcul de aventură Escapeland este un loc de distracție și relaxare, un mod plăcut de a petrece timpul liber cu familia şi cu prietenii. Cu mic cu mare, pasionații de aventură se vor putea bucura de 15 trasee, de dificultate progresivă, accesibile pentru diverse categorii de vârstă, forţă şi curaj și de cele două tiroliene de 150, respectiv, 180 metri, care vor oferi distracţie şi emoţii la înălțime.

Parteneri în cadrul proiectului: Consiliul Local Vilcovo, Regiunea Odessa – Ucraina Consiliul Raional Cantemir – Republica Moldova Consiliul Local Kutaisi – Republica Georgia UAT Județul Constanța

Eliberarea echipamentelor

se face ținând cont de înălțimea utilizatorului, respectiv sub 140 cm (copii) sau peste 140 cm (adulți).

Oră limită închiriere echipament

1700; Oră limită predare echipament: 1930.

Echipament personal

Se recomandă participanților să vină echipați cu încălțăminte outdoor (sport sau de drumeție) și mănuși (cu degete) adecvate activităților.

SERVICIUL PUBLIC JUDETEAN DE ADMINISTRARE A DOMENIULUI PUBLIC SI PRIVAT GALATI

str. TRAIAN nr. 454A, GALAŢI, 800179 tel: +40 236 317 827; +40 763 911 445
e-mail: secretariat [at] spjadppgalati.ro

Program: L-V 8ºº-16ºº