Ziua copilului la Escape Land

Parcul de Aventură din Pădurea Gârboavele a răsunat astăzi de râsetele copiilor.

Cei mici au dansat, s-au jucat, au alergat prin iarbă, au râs mult și ne-au fermecat pe toți cu bucuria lor. Au avut parte de multe jocuri, de face-painting, de sute de baloane colorate și de multă înghețată. L-au cunoscut și pe “Prăjiturică”, robotul celor de la Sophia Science.

Mai mult, echipa Consiliului Județean Galați le-a oferit celor mici sute de cadouri pline cu bomboane, ciocolată și multe alte dulciuri.

De asemenea, aproximativ 60 de copii de la “Școala de Dans Tăbuș” ne-au încântat cu un moment unic și deosebit de frumos – un flashmob cu dansuri populare românești.

În plus, pasionații de adrenalină s-au bucurat și de experiențe unice pe traseele de aventură din parc. Și ne pregătim deja să aducem noi și noi surprize în Parcul de Aventură din Pădurea Gârboavele.

Îi felicit și pe copii de la echipa de robotică a Colegiului Național “Vasile Alecsandri”, cu care avem deja o frumoasă colaborare, pentru extrem de interesantul eveniment organizat astăzi în Grădina Publică, unde vedete au fost roboții creați de acești minunați copii.

La mulți ani, dragi copii! Sunteți totul pentru noi, iar prin ochii voștri lumea e mult mai frumoasă.

SERVICIUL PUBLIC JUDETEAN DE ADMINISTRARE A DOMENIULUI PUBLIC SI PRIVAT GALATI

str. TRAIAN nr. 454A, GALAŢI, 800179 tel: +40 236 317 827; +40 763 911 445
e-mail: secretariat [at] spjadppgalati.ro

Program: L-V 8ºº-16ºº